September

Ge dig själv en paus i vardagen. I vackra rofyllda Toscana praktiserar vi yoga, äter gott, stannar upp och njuter av livet.

 Vi bor på en agriturismo på den toskanska landsbygden. Husets kök erbjuder hemlagade traditionella rätter med vegetariska alternativ.

Dagarna inleds med yoga och därefter serveras en härlig frukostbuffé ute på altanen. Dagarna avrundas med ytterligare ett yogapass innan den gemensamma middagen. Däremellan spenderar vi tiden på den vackra gården, vandrar i den toskanska landsbygden, kopplar av vid någon av poolerna och landar i oss själva! En kurs i toskansk matlagning finns också på schemat, och det finns möjlighet att på egen hand besöka den pittoreska medeltidsstaden San Gimignano.

Resans pris är 7 600 kr ink moms varav 1000 kr utgörs av en bindande anmälningsavgift. Du garanterar din plats på resan genom att betala in anmälningsavgiften. Resterande belopp 6 700 kr betalas in senast 5/7-19.SEB 56990234032. Det finns möjlighet till enkelrum mot ett tillägg på 900kr.

Avbeställningsskydd & Reseförsäkring ber vi dig att se över i din hemförsäkring/utökat reseskydd. Efter att bokningen är registrerad och anmälningsavgiften är inbetald så mailas en bokningsbekräftelse och efter sista inbetalningen mailas din biljett

Tillkommer: Flyg bokar du själv, rekommenderade flygplatser är Bologna och Florens. Det finns direktflyg med SAS.

Incheckning och uppstart sker på torsdagen den 5:e  september kl. 16.00 och vi avslutar efter söndagens yogapass och efterföljande frukost den 8:e september. Utcheckning kl 10.00. Möjlighet finns att stanna kvar på gården om en majoritet har ett senare flyg.

Detta ingår:

  • 3 nätter inkl. helpension (väljer man att åka till San Gimignano, betalar man sin egen lunch)
  • Transfer flygplatsen Florens el Bologna
  • 6 st yogapass 
  • Matlagningskurs
  • Hotellskatt

                                          Anmälan och praktiska frågor vänligen kontakta oss info@travelbysandl.com