Maj, 13-16 2021

VARDAGSPAUS FÖR SINNE, KROPP OCH SJÄL 

Ge dig själv en paus i vardagen. I vackra rofyllda Toscana praktiserar vi yoga, äter gott, stannar upp och njuter av livet. Vi bor på en agriturismo på den toskanska landsbygden. Husets kök erbjuder hemlagade traditionella rätter med vegetariska alternativ. 

Dagarna inleds med yoga och därefter serveras en härlig frukostbuffé ute på altanen. Dagarna avrundas med ytterligare ett yogapass innan den gemensamma middagen. Däremellan spenderar vi tiden på den vackra gården, vandrar i den toskanska landsbygden, kopplar av vid någon av poolerna och landar i oss själva! En kurs i toskansk matlagning finns också på schemat, och det finns möjlighet att på egen hand besöka den pittoreska medeltidsstaden San Gimignano. 

Resans innehåll

  • 3 nätter inkl. helpension 
  • Transfer (inkluderar transfer ankomst/avresedag från /till Florens)
  • 6 yogapass 
  • Matlagningskurs 
  • Lokal turistskatt

Incheckning och uppstart sker på torsdagen kl. 16.00 – vid tidigare ankomst till gården finns det möjlighet att på egenhand äta lunch på gården. Vi avslutar efter söndagens yogapass och efterföljande frukost. Utcheckning sker kl 10.00. Möjlighet finns att stanna kvar på gården om en majoritet har ett senare flyg.

Betalning

Resans pris är 7 600kr (!000 kr anmälningsavgift) 

Boka och betala anmälningsavgiften på 1000 kr innan den 31 oktober och få en boka tidig rabatt på 500 kr (gäller både maj och septemberresan).  Resans pris blir då 7100 kr. Slutbetalning majresa 26 mars och septemberresa 26 juli.

Betala resan genoma att sätta in summan på SEB 56990234032. Märk betalningen med ditt namn. Det finns möjlighet att boka enkelrum mot ett tillägg på 1 100kr. Efter att anmälningsavgiften är inbetald så mailas en bokningsbekräftelse, och efter sista inbetalningen mailas din biljett

Avbokningsregler

Vid avbokning av resa senast 40 dagar innan resans start förlorar du din anmälningsavgift Vid avbokning av resa mindre än 40 dagar innan resans start, kan vi tyvärr inte betala tillbaka några pengar. Fylls din plats av annan resenär så får du tillbaka pengarna med en administrativ avgift på 1000 kr. Vid sjukdom (egen eller anhörig) så finns det skydd i din reseförsäkring. Travel byS&L är inte ansvariga för eventuella händelser som ligger utanför vår kontroll, så kallad Force Majeur.

Boka flygresa

Du bokar själv din flygbiljett. Tips är till exempel att ta en titt på momondo där det går att se många olika flygbolag och även välja den snabbaste och billigaste resan. Tididgare år har en del resenärer bokat flyg ihop. För att lättare komma i kontakt med varandra kommer vi i år att skapa en sluten FB grupp där vi och ni kan dela info, frågor och vackra bilder från Toscana. Rekommenderade flygplatser är Florens och Pisa. Vi rekommenderar att lägga till en dag innan eller efter resan för att tex utforska Florens eller någon annan mysig stad i området. Väljer man att flyga till Milano el Rom så går det snabbtåg och det tar endast ca 2 timmar.

Reseförsäkring

Reseförsäkring samt olycksfallsförsäkring ingår inte i resan, Vanligtvis ingår minst 30 dagars reseförsäkring i din hemförsäkring. Vi rekommenderar att lägga till en extra reseförsäkring i din hemförsäkring. Betalar du dessutom din flygbiljett med kort så ingår det ett reseskydd även där. 

För anmälan och praktiska frågor vänligen kontakta oss per e-mail sara@puntini.se 

page1image1321488480