Om oss

Mitt namn är Sara Göransson , jag driver idag tillsammans med Lena Lundberg Travel byS&L.

Travel by S&L har på ett sätt funnits med mig länge. Det här företaget är något jag har funderat på länge – utan att hela tiden vara medveten om det. Jag vill tillbringa mer tid i Italien och sammanlänka erfarenheter från yrkes- och privatliv.

Jag älskar Italien – lika mycket nu som tidigare. Jag bodde och jobbade där i nästan tio år – och jag återvänder ofta.

I Florens utbildade jag mig inom Turism och Service Management. Efter utbildningen arbetade jag på flera av stadens hotell. Att börja arrangera resor till Italien kändes mer och mer självklart.

Att få människor att må bra har självklart bidragit till att forma resorna. Det handlar om att få vara sig själv för en stund – och slippa yttre krav på prestation. Ett sätt kan då vara att ge sig iväg på en resa som kombinerar yoga, mat och vackra omgivningar.

Jag är en livsnjutare som älskar god mat och att ha trevligt tillsammans med andra. Nu har jag möjligheten att förena min passion för Italien och människor till att skapa paketresor – som jag själv skulle vilja åka på!

Jag heter Lena Lundberg, jag driver S&L Travel med Sara Göransson.

Min yogaresa började 2003 på Yoga Kendra i Malmö. Sedan dess har jag praktiserat yoga dagligen. Det ger mig inre lugn, samtidigt som jag lättare kan lägga fokus pådet som är väsentligt.

2005 fick jag möjlighet att praktisera yoga intensivt under en period i Indien, och våren därpå gick jag instruktörsutbildningen. Under åren har jag vidareutbildat mig inom yinyoga och till mediyogainstruktör samt yogaterapeut. Under alla år har Daniel Strausser väglett mig inom yoga och dess budskap.

Allt detta vill jag gärna dela med mig av, så att fler kan få samma härliga upplevelse avglädje, kraft och styrka som jag har fått. Detta gör jag i mitt arbete som yogainstruktör, och nu också genom våra yogaresor till underbara Toscana.