När Italien möter Österlen

När Italien möter Österlen 

VARDAGSPAUS FÖR SINNE, KROPP OCH SJÄL 

Ge dig själv en paus i vardagen. På vackra rofyllda Kullåkra gård praktiserar vi yoga, äter gott, stannar upp och njuter av livet. 

Dagarna inleds med yoga och därefter serveras en härlig frukostbuffé. Dagarna avrundas med ytterligare ett yogapass innan den gemensamma middagen. Däremellan spenderar vi tiden på den vackra gården, tar en promenad ner till Stenshuvud eller bara kopplar av och landar i oss själva! Matlagnings-Workshop med Isabella Morrone också på schemat.

Innehåll

  • 2 nätter inkl. helpension 
  • 4 yogapass 
  • Matlagningskurs med Isabella Morrone

Incheckning och uppstart sker på fredagen kl. 15.00. Vi avslutar efter söndagens yogapass och efterföljande frukost. 

Resans pris är 4 800kr 

Betala resan genoma att sätta in summan på SEB 56990234032. Märk betalningen med ditt namn. Det finns möjlighet att boka enkelrum mot ett tillägg 10000 kr. Efter betalning inbetald så mailas en bokningsbekräftelse, och efter sista inbetalningen mailas din biljett

AVBOKNING

Med anledning av rådande omständigheter beträffande Covid-19 vill vi erbjuda en generös avbokningspolicy. Det betyder att du kan boka av nära inpå och få dina pengar tillbaka.

  • Du kan boka av ända fram till 7 dagar innan retreatens start och erhålla full återbetalning.
  • Vid avbokning mindre än 7 dagar innan retreatens start återbetalas 50% av bokningens värde.
  • Om du blir sjuk och bokar av mindre än 7 dagar innan retreaten får du full återbetalning mot uppvisande av intyg från läkare
  • Om vi på grund av nya direktiv från Folkhälsomyndigheten skulle behöva ställa in eventet återbetalas självklart hela kursavgiften.

Vi följer noggrant utvecklingen och konsekvenserna av nya Corona-viruset och kommer naturligtvis att följa de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och Region Skånes smittskydd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *